Kinderkapper Huizen

N

Ervaar de allerbeste service

w

Elk gewenst kapsel mogelijk

Vakkundige aanpak

Kinderkapper Huizen


Na een bezoek aan de kinderkapper bij Kapsalon Elegance, gevestigd dichtbij Huizen, steelt jouw kind de show op het schoolplein. Wij zijn op de hoogte van alle laatste trends als het gaat om kapsels voor dames, heren en kinderen. Met onze vakkundigheid en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat jij en je kind volledig tevreden zijn met het nieuwe kapsel.

Je kind ziet er helemaal hip uit dankzij onze kinderkapper in Huizen

Veel kinderen vinden het belangrijk om er hip en modieus uit te zien. Een mooi kapsel mag daarbij echt niet ontbreken. Wilt jouw kind graag lijken op een bepaalde profvoetballer of popster? Laat het ons zeker weten. Dankzij onze verschillende knip- en stylingtechnieken kunnen wij werkelijk elk kapsel creëren.

Zo zorgen wij ervoor dat een bezoek aan de kapper een feest is

Vindt jouw kind het steeds weer een ramp om naar de kapper te moeten? Niet bij Kapsalon Elegance! Onze gezellige sfeer en persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat je kind zich op zijn gemak voelt. Zo maak je een bezoek aan de kinderkapper in regio Huizen voortaan tot een feest. En wist je dat je ook voor jezelf bij onze kapsalon terecht kunt?

Kom jij snel langs in onze kapsalon? Maak een afspraak!

Zien we jou binnenkort met je zoon of dochter bij onze kinderkapper nabij Huizen? Wij heten je van harte welkom. Maak van tevoren wel een afspraak door het online formulier in te vullen of te bellen naar het volgende nummer: 035-5387372. Tot ziens bij Kapsalon Elegance!

Neem contact op

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:00 - 15:00
 • ZO
  Gesloten