Kapsalon Laren

N

Ervaar de allerbeste service

w

Elk gewenst kapsel mogelijk

Vakkundige aanpak

Kapsalon Laren


In onze kapsalon nabij Laren zetten we alles op alles om jou de allerbeste service aan te leveren. Heb jij al helemaal voor ogen hoe je nieuwe kapsel eruit moet komen zien? Met onze ruime expertise en vakkundigheid voldoen wij aan al je verwachtingen. Weet je niet helemaal zeker welk kapsel het beste bij je past? Dankzij onze jarenlange ervaring in het kappersvak en kennis van de laatste trends ben je altijd verzekerd van deskundig advies. Wij heten je harte welkom bij Kapsalon Elegance.

Met opgeheven hoofd loop je onze kapsalon nabij Laren weer uit

Heb jij al een tijdje hetzelfde kapsel? En ben je er wat op uitgekeken? Dan is het hoog tijd voor een nieuwe look. Bij onze kapper nabij Laren weet je zeker dat het goed komt. Wij doen er namelijk alles aan om te zorgen dat jij 100% tevreden bent. Je ontvangt persoonlijke aandacht en wij luisteren aandachtig naar jouw wensen. Zo zorgen we dat jij met opgeheven hoofd onze kapsalon dichtbij Laren verlaat.

Vele tevreden klanten gingen je al voor

De persoonlijke aandacht, goede dienstverlening en vakkundigheid die wij bieden wezen in het verleden keer op keer hun succes uit. Zo bestaat een groot deel van onze klantenkring uit terugkerende klanten en bezoeken veel mensen na een aanbeveling van kennissen. Kunnen wij jou binnenkort ook tot één van de tevreden klanten van onze kapper in regio Laren rekenen?

Je bent van harte welkom bij de kapper in Laren

Wij heten je van harte welkom in Kapsalon Elegance. Zien je we snel? Maak voordat je langskomt even een afspraak via het online formulier of bel naar 035-5387372. Zo weet je zeker dat je meteen wordt geholpen. Wil je meer informatie over onze dienstverlening of een van onze behandelingen? Ook daarvoor kun je ons altijd bellen.

 

Neem contact op

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:00 - 15:00
 • ZO
  Gesloten