Kapper Naarden

N

Ervaar de allerbeste service

w

Elk gewenst kapsel mogelijk

Vakkundige aanpak

Kapper Naarden


Een bezoekje aan de kapper wordt bij Kapsalon Elegance, gevestigd nabij Naarden, een aangename beleving. Bij ons ben je namelijk verzekerd van de allerbeste service die er is. Wat houdt dat precies in? Je ervaart een gezellige sfeer, ontvangt persoonlijke aandacht én wij verzorgen jouw kapsel precies zoals je voor ogen hebt. Wanneer kom jij langs bij onze kapsalon in de buurt van Naarden?

Wat kun je verwachten van een bezoek aan onze kapper dichtbij Naarden?

Nadat je bij onze kapsalon nabij Naarden bent geweest, ben je verzekerd van een perfect gestyled kapsel dat perfect aan jouw wensen voldoet. Je kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen. Ga je voor een compleet nieuwe look en laat je je haar kleuren en in een nieuw model knippen? Of wil je graag een mooi kapsel voor een speciale gelegenheid? Het is allemaal mogelijk in onze kapsalon in de buurt van Naarden.

Besparen op je kappersbezoeken? Zo doe je dat!

Ga jij regelmatig naar de kapper in de regio Naarden? Word dan VIP member van onze kapsalon nabij Naarden en sluit een kappersabonnement af. Als VIP member kun je onbeperkt naar de kapper voor een vast bedrag per maand. Op deze manier bespaar je al snel een hoop op je maandelijkse kapperskosten. Meer weten over de mogelijkheden hiervoor? Neem dan even contact met ons op!

Zien we jou snel in de kappersstoel?

Wil jij graag persoonlijk onze hoge mate van service ervaren? En naar huis gaan met een prachtig nieuw kapsel? Kom dan snel langs bij onze kapper dichtbij Naarden. Door van tevoren een afspraak te maken weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. Een afspraak maak je online of je belt hiervoor naar 035-5387372.

Neem contact op

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:00 - 15:00
 • ZO
  Gesloten