Kapper Huizen

N

Ervaar de allerbeste service

w

Elk gewenst kapsel mogelijk

Vakkundige aanpak

Kapper Huizen


Een kapper in de omgeving van Huizen waar je altijd met een tevreden gevoel de kapsalon weer uitloopt. Kapsalon Elegance maakt het mogelijk. Eén ding is zeker als je onze kapsalon bezoekt: je ervaart er de beste service van de hele regio Huizen. Dit kunnen wij je garanderen vanwege onze persoonlijke aanpak. Wij luisteren naar wat jouw wensen en behoeften zijn en zetten ons beste beentje voor om eraan te voldoen.

Nergens anders vind je deze goede sfeer als je naar de kapper gaat in Huizen

Een bezoek aan onze kapsalon in Huizen zorgt niet alleen voor een prachtig kapsel, maar is een beleving op zich. Zo hangt er altijd een gezellige sfeer in onze kapsalon waardoor jij je ongetwijfeld meteen thuis voelt. Het is niet voor niets dat een groot deel van onze klantenkring bestaat uit terugkerende klanten en aanbevelingen. Ben jij onze volgende tevreden klant?

Iets te vieren? Wij zorgen dat je er beeldschoon uitziet

Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan behandelingen. Wassen, knippen, stylen en föhnen, wij doen het allemaal om je een prachtig kapsel te geven. Staat er binnenkort een belangrijke gelegenheid op de planning? Zoals een bruiloft of een gala? Laat je kapsel voor deze feestelijke gebeurtenis verzorgen in onze kapsalon nabij Huizen. Dan zorgen wij dat je er stralend uitziet.

Zeker weten dat de kappersstoel voor je vrij is?

Kom jij binnenkort langs bij onze kapper dichtbij Huizen? Door van tevoren een afspraak te maken weet je zeker dat wij tijd voor je hebben. Een afspraak maken doe je online of door te bellen naar 035-5387372. Tot snel!

Neem contact op

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:00 - 15:00
 • ZO
  Gesloten