Herenkapper Laren

N

Ervaar de allerbeste service

w

Elk gewenst kapsel mogelijk

Vakkundige aanpak

Herenkapper Laren


Bij Kapsalon Elegance, dé herenkapper in de regio Laren, Huizen en Baarn loop je keer op keer met een prachtig kapsel de salon uit. Het belangrijkste hierbij, vinden wij dat jij volledig tevreden bent met je nieuwe kapsel. Daar zorgen we voor door heel goed naar jouw wensen en behoeften te luisteren en deze te vertalen in een prachtig kapsel.

Dankzij onze herenkapper in regio Laren, Huizen en Baarn mag jij weer gezien worden

Wil jij je kapsel wat laten bijpunten? Of ben jij toe aan een totaal nieuwe look? Vertel ons zeker hoe jij je kapsel graag wilt hebben. Met onze jarenlange ervaring in het kappersvak creëren wij elk gewenst kapsel. Weet je nog niet precies wat voor kapsel je wilt? Ook dat is geen probleem, wij adviseren je graag. Wij zijn op de hoogte van de huidige trends, waardoor je zeker bent van een modieus kapsel. Dat jij na de knipbeurt weer tevreden onze salon uitloopt vinden wij het allerbelangrijkste.

Ervaar de persoonlijke dienstverlening van de herenkapper nabij Baarn, Huizen en Laren

Naast dat jij met een mooi kapsel onze kapsalon verlaat, is een bezoekje aan Kapsalon Elegance al een beleving op zich. Je wordt bij ons echt in de watten gelegd. Zo ontvang je persoonlijke aandacht en nemen we uitgebreid de tijd voor je. Ook hangt er altijd een gezellige sfeer bij ons in de kapsalon. Op deze manier zorgen we ervoor dat een bezoekje aan de herenkapper nabij Huizen, Baarn en Laren een aangename ervaring wordt.

Beleef jij binnenkort de gezellige sfeer van onze kapsalon?

Zien we je snel in onze kapsalon? Wij zorgen ervoor dat jij volledig tevreden bent over de service én natuurlijk je nieuwe kapsel. Maak voordat je onze salon bezoekt wel even een afspraak. Dit doe je online of door te bellen naar 035-5387372. Wil je voordat je een afspraak maakt eerst nog wat aan ons vragen? Ook dan mag je ons natuurlijk altijd bellen.

Neem contact op

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:00 - 15:00
 • ZO
  Gesloten