Hairextensions Soest

N

Ervaar de allerbeste service

w

Elk gewenst kapsel mogelijk

Vakkundige aanpak

Hairextensions Soest


De mooiste hairextensions laat je zetten bij Kapsalon Elegance, gevestigd in de regio Bussum, Huizen, Naarden en Soest. Doordat wij met verschillende methoden werken voor het zetten van hairextensions, kunnen wij aan al je wensen voldoen. Vertel daarom zeker hoe jij je nieuwe kapsel voor je ziet, dan maken wij het werkelijkheid. Zien we jou binnenkort in onze kapsalon? Wij heten je van harte welkom!

Voor hairextensions met een natuurlijke uitstraling ga je naar onze kapsalon in Soest

Droom jij er altijd al van om een volle bos haar te hebben? Of zou je graag wat langer haar willen? Maar ben je helaas niet gezegend met de juiste genen hiervoor? Creëer dan het gewenste effect door hairextensions te laten zetten. De hairextensions die wij in onze kapsalon zetten geven een natuurlijk effect en zijn daarom perfect om je haar voller te maken en/of verlengen.

Kies uit diverse methoden voor het plaatsen van hairextensions in regio Naarden

Je kunt bij onze salon nabij Bussum, Huizen, Naarden en Soest terecht voor verschillende methoden voor het zetten van hairextensions. Zo heb je keuze uit de standaard methode of de airpressure methode. Hierbij werken we met extensions van het merk Great Lengths. Met de airpressure methode plaatsen we 5 extensions in één keer waardoor ze efficiënt geplaatst kunnen worden. Ook kun je bij ons terecht voor GL apps extensions. Dit zijn speciale plakstroken met haar die we in je haar plaatsen. Naar welke methode gaat jouw voorkeur uit?

Snel een volle bos haar dankzij de Ballmain hairdresses

Wil jij graag in één keer een volle bos haar? Dan zijn de hairdresses van Ballmain echt iets voor jou. Je kunt deze op elk gewenst moment in je haar hangen en er zelf weer uit halen. Dit zorgt voor snel resultaat en geeft een mooi effect. Bevalt de Ballmain hairdress hou je hem het liefst langer in? Ook dat is mogelijk. Door gebruik te maken van microringen bevestigen we de Ballmain Hairdress aan je eigen haar waardoor hij meerdere weken blijft zitten.

Ontvang persoonlijk advies over het laten zetten van hairextensions nabij Huizen en Bussum

Loop jij binnenkort ook met een mooie bos lang haar? Dan is het laten plaatsen van hairextensions in onze salon nabij Bussum, Huizen, Naarden en Soest echt iets voor jou. Kom gerust eens langs of maak een afspraak door te bellen naar 035-5387372. Weet je nog niet zeker welke methode voor het plaatsen van extensions het beste bij jou past? Vraag ons er gerust naar, wij adviseren je er graag over.

Neem contact op

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:00 - 15:00
 • ZO
  Gesloten