Bruidskapsels Noord-Holland

N

Ervaar de allerbeste service

w

Elk gewenst kapsel mogelijk

Vakkundige aanpak

Bruidskapsels Noord-Holland


De mooiste bruidskapsels in heel Noord-Holland worden verzorgd door Kapsalon Elegance. Ga jij binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Een van de mooiste dagen van je leven komt eraan. Natuurlijk wil jij er op deze dag net zo stralend uitzien als je je voelt. De jurk, de visagie en je kapsel, alles moet perfect zijn. Dat laatste nemen wij je graag uit handen. Ga rustig zitten in de kappersstoel, dan zorgen wij ervoor dat jouw bruidskapsel er betoverend mooi uitziet.

Onze bruidskapsels maken jouw trouwdag in Noord-Holland nóg mooier

Het is bijna zo ver: de dag waarop je gaat trouwen komt steeds dichterbij! De jurk is uitgekozen, de schoenen zijn uitgezocht en de accessoires zijn aangeschaft. Tijd voor de volgende stap: het kiezen van je bruidskapsel. Ga je voor klassiek opgestoken? Een nonchalante look met een half-opgestoken kapsel? Laat je een bijzonder haaraccessoire in je kapsel verwerken? De mogelijkheden voor bruidskapsels zijn eindeloos bij onze kapsalon in Noord-Holland.

Bij ons ervaar je service met een hoofdletter S

De allerbeste service, dat is wat je van ons kunt verwachten. Het belangrijkste vinden wij dat jij volledig tevreden bent over je bruidskapsel. Wij luisteren aandachtig naar wat jouw wensen zijn en zetten alles op alles om er perfect aan te voldoen. Meer weten over de mogelijkheden die wij bieden voor het verzorgen van bruidskapsels in Noord-Holland? Neem dan even contact op via 035-5387372.

Neem contact op

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:00 - 17:30
 • WO
  09:00 - 17:30
 • DO
  09:00 - 17:30
 • VR
  09:00 - 17:30
 • ZA
  08:00 - 15:00
 • ZO
  Gesloten